Стратегія «нуль відходів» задля збереження клімату: звіт глобального альянсу GAIA

Покращення системи управління відходами має вирішальне значення у боротьбі зі зміною клімату. Про це наголошує новий звіт Глобального альянсу за альтернативи сміттєспалювальним установкам (GAIA).

Звіт з Аудиту відходів та брендів 2022 у Люботині

Чи є зміни у вмісті та складі відходів на локаціях, які досліджували минулоріч, чи вплинув на морфологію компостер, який почав працювати у серпні цього року — основні завдання, які ставили перед собою організатори Аудиту відходів та брендів 2022 у Люботині (Харківська область).

Вебінар «Кліматична стратегія закладів гостинності. Реалії та перспективи в Україні»

Проєкт з екологізації готельно-ресторанного бізнесу виходить на фінішну пряму. Вже 13 грудня відбудеться підсумковий вебінар. Приєднуйтеся!

Мода і російська нафта: Україна на COP27

cop27 ukraine

Представники українських громадських організацій презентували звіт про зв’язок модних брендів з російською нафтою на всесвітній кліматичній конференції COP27.

Корабель для сортування у Львові: результати роботи

Сортування Львів

Майже 66 кг відходів накопичив сортувальний корабель, який на початку вересня ГО Zero Waste Lviv у співпраці з Управлінням екології ЛМР встановили у Замарстинівському парку. Вперше зібрану вторсировину вивантажили 20 жовтня.

Львів представлено у міжнародному звіті GAIA. Запрошуємо на презентацію

4 жовтня відбудеться міжнародна презентація звіту «Від нуль відходів до нуль викидів: запобігання утворенню відходів як істотна складова протидії зміни клімату», підготовленого Глобальним Альянсом Альтернатив Сміттєспалюванню (Global Alliance for Incinerator Alternatives, GAIA). Європейський континент у звіті представлений прикладом Львова.

Принципи Zero Waste в українських школах

Замість яблучок рахуємо кількість компосту. Харківські екоактивісти випустили посібник для вчителів із zero waste задачами та завданнями для дітей.

Реалізація кліматичної політики у сфері поводження з відходами готельно-ресторанного бізнесу в Україні

За даними Кембриджського інституту лідерства в галузі сталого розвитку, на частку туризму припадає близько 5% глобальних викидів парникових газів, і очікується, що ця цифра зросте на 130% до 2035 року. На готельну індустрію припадає близько 1% глобальних викидів.

Безкоштовна участь у міжнародному проєкті для готелів і ресторанів Львова та Львівщини

Запрошуємо готелі, хостели, кафе, ресторани Львова та Львівської області до участі в міжнародному екопроєкті.