Пошук підрядника для створення веб-сайту за тематикою “Місто нуль відходів”

Шукаємо кваліфікованого та досвідченого веб-розробника або команду веб-розробників для залучення як підрядника для створення інтерактивного візуального інструменту (веб-сайту), на якому розміщуватиметься детальна інформація за обраною темою.

Галузь: захист довкілля, запобігання утворенню відходів, післявоєнна відбудови міст (в розрізі системи управління відходами).

Замовник: громадська спілка “Українській Альянс Нуль Відходів” (Zero Waste Alliance Ukraine).

Тип сайту: інформаційний портал.

Мови: українська, з перспективою додавання англійської як другої мови в майбутньому.

Призначення сайту: Доступно пояснювати відвідувачам, що таке місто нуль відходів та які вимоги має виконати місто, щоб пройти відповідну сертифікацію. А також демонструвати конкретні приклади проєктів та ініціатив із запобігання утворення відходів та управління відходами в місті, які допомагають скороченню утворенню відходів у місті та територіальній громаді та є вже реалізованими в Україні чи світі.

Додаткова інформація: Європейська мережа Zero Waste Europe розробила систему сертифікації “Zero waste cities” для міст, що стають на шлях скорочення відходів та оптимізації системи поводження з відходами. В 2020 році два міста в Україні (м. Львів та м. Люботин Харківської обл.) стали містами-кандидатами, задекларувавши своє прагнення згодом стати zero waste містами. В цьому проєкті ми прагнемо створити інструмент, який зможе пояснити як представникам органів місцевого самоврядування, так і громадськості, що собою являють zero waste міста, які ініціативи та інфраструктурні проєкти реалізовані в цьому місті та які зобовʼязання беруть на себе ОМС, щоб місто могло претендувати на отримання цього статусу.

Веб-сайт створюється в рамках проєкту “Sustainability4Ukraine: підтримайте місцеві НУО в Україні”.

Опис робіт:

  • створення веб-сайту згідно технічного завдання з елементами анімації, мапою з функцією фільтрації та можливості додавання нових точок та редагування існуючих, текстовим наповненням;
  • розробка адмін-панелі управління сайтом, яка дозволить розміщувати матеріали на сайті (текстові, графічні, документи, посилання, відео) та керувати наповненням мапи (додавати нові локації, редагувати існуючі);
  • тестування сайту, усунення виявлених помилок та внесення правок згідно побажань замовника;
  • консультування представників замовника щодо користування адмін-панеллю, технічна підтримка сайту протягом 6 місяців з моменту запуску.

Графік робіт:

13.02.2023 – початок роботи над сайтом
01.04.2023 – представлення мінімального життєздатного продукту
31.04.2023 – завершення основних робіт над сайтом
20.05.2023 – презентація готового продукту з усіма внесеними правками

Бюджет та спосіб оплати: Максимальний бюджет зазначених робіт складає 250 000 грн. Точна вартість послуг, деталі завдання та додаткові умови роботи будуть зазначені в договорі між підрядником та замовником. Оплата здійснюється в гривнях безготівковим способом двома платежами: авансовий платіж у розмірі 30% та оплата за надані послуги у розмірі 70% після завершення робіт.

Вимоги до розробника / команди розробників:

  • мінімум 5 років досвіду в розробці веб-сайтів;
  • досвід реалізації подібних проєктів;
  • досвід співпраці з організаціями у сфері захисту довкілля та розуміння тематики керування ресурсами та відходами будуть перевагою.

Інструкція для подання тендерної заявки:

Текст тендерної пропозиції повинен бути складений українською мовою та повинен містити:

  • опис досвіду та компетенцій розробника / команди розробників;
  • портфоліо з прикладами реалізованих проєктів;
  • цінову пропозицію, у т.ч. розбивку витрат;
  • план реалізації проєкту.

Подача тендерної пропозиції здійснюється не пізніше 09.02.2023 р. на електронну пошту zwaukraine@gmail.com з темою листа “Подача на тендер “Місто нуль відходів”.

Пропозиції, надіслані пізніше вказаної дати, не розглядатимуться.

Переможця тендера буде оголошено 12.02.2023 р.

У разі виникнення уточнюючих запитань звертайтесь на електронну пошту: jane.deviatkova@gmail.com.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *