Оцінювання впливу на клімат: багаторазові системи порівняно з одноразовим пакованням їжі навинос

Вплив збільшення кількості відходів однозначно негативно впливає на зміну клімату і це доводять чимало досліджень. Одне з них це дослідження оцінювання впливу на клімат: багаторазові системи порівняно з одноразовим пакованням їжі навинос, яке провели наші колеги.

У рамках цього дослідження було проведено моделювання для вимірювання викидів парникових газів (ПГ) від багаторазового паковання навинос порівняно з одноразовим. Результати показують, що для більшості видів посуду для їжі навинос, які використовуються в Європі, повторне використання за допомогою безпечної, ефективної системи збору, миття, перевірки та перерозподілу може принести більше екологічних переваг, аніж переробка або утилізація одноразових контейнерів. Дослідження також висвітлює ключові аспекти, які слід оптимізувати під час розробки та експлуатації систем повторного використання.

Під час дослідження було змодельовано систему повторного використання, яка задіює логістичні мережі для управління ефективним повторним використанням контейнерів для їжі навинос.

Детальніше ви можете ознайомитися з коротким витягом з дослідження у нашому посібнику.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ПОСІБНИК

Повністю ознайомитися з дослідженням на цю тему можна за посиланням.

Хочемо подякувати організації Environmental Action Germany (Deutsche Umwelthilfe e.V.) та Фонду Minderoo за відгуки та участь у підготовці цього звіту. Eunomia підготувала цей звіт з належною ретельністю та сумлінністю, а також згідно з передовим досвідом у цій галузі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *