Посібник “Зелені Ідеї Zero Waste & Climate Friendly в HORECA: Українські Бізнеси” 

Найкращі кейси із впровадження екологічних ініціатив від українських бізнесів, які стали основою посібника “Зелені Ідеї Zero Waste & Climate Friendly в HORECA: Українські Бізнеси” були зібрані й систематизовані під час онлайн-курсу “Впровадження безвідходних і кліматично дружніх рішень у закладах гостинності”.

Посібник стане у нагоді: власникам і працівникам підприємств готельно-ресторанної сфери, викладачам і студентам спеціальностей “Готельно-ресторанна справа”, “Туризм”, “Харчові технології”, “Менеджмент”, “Маркетинг” тощо, державним установам, громадським організаціям і активістам, представникам медіа, інфлюенсерам, які працюють в сфері туризму і захисту довкілля, виробникам екологічної продукції, бізнесам у сфері поводження з відходами, туристам.

завантажити посібник в pdf

Посібник створено в межах проєкту «Відновлення і модернізація закладів гостинності на принципах ZeroWaste&ClimateFriendly для зеленого розвитку громад України». Проєкт реалізується ГО Екологічні новини (м. Херсон), ІГ Mariupol Zero Waste (м. Маріуполь), Društvo Ekologi brez meja (Словенія), за підтримки Zero Waste Alliance Ukraine та Europe Climate Foundation, термін проєкту квітень-вересень 2023, з результатами можна ознайомитись на сайті www.zerowaste.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *