Учасники, переможці, нагороди онлайн-курсу “Впровадження безвідходних і кліматично дружніх рішень в закладах гостинності”

Ще на початку червня ми шукали 40 закладів гостинності, які зможуть пройти безкоштовне онлайн навчання з впровадження безвідходних і кліматично дружніх рішень. Ми знайшли своїх героїв, які навіть в сучасних важких умовах прагнуть до нових знань, впроваджують екоініціативи, оберігаючи кожен міліметр рідної української землі.
Переможці конкурсу, проведеного під час навчання, вже почали отримувати свої нагороди — професійна фотозйомка закладу від Олександра Кісіля, відео про участь закладів у проєкті, консультації із вдосконалення менеджменту поводження з відходами, представлення в посібнику із безвідходними та кліматично дружніми кейсами, можливість презентувати свій заклад на заключному вебінарі проєкту, сертифікати про закінчення онлайн-курсу.

Ще раз дякуємо за активну участь в проєкті та свідому життєву позицію:

Дякуємо слухачам курсу — представникам: кав’ярні Feliz (Донецька область), гостьового будинку Мандрівний (Закарпатська область), orman.g.cafe (м. Запоріжжя), nebos.cafe (м. Київ), Royal Glamping Kyiv (Київська область), громади з дегустаційним залом Тиферет (Одеська область), Bottle Сup Sumy (м. Суми), кнайпи Бамбетель (м. Кропивницький), зеленої садиба Там де добре (Волинська область).

P.s. Щиро дякуємо за довіру і що виявилось, що щасливчиками стали не лише заклади-переможці, але і наша команда, яка реалізує проєкт і змогла зануритись в цю шикарну взаємодію. Пишаємось нашими учасниками, які попри виклики війни, роблять все можливе для зеленої відбудови України! Далі буде.

*Активності реалізуються в межах проєкту «Відновлення і модернізація закладів гостинності на принципах ZeroWaste&ClimateFriendly для зеленого розвитку громад України». Проєкт реалізується ГО Екологічні новини (м. Херсон), ІГ Mariupol Zero Waste (м. Маріуполь), Društvo Ekologi brez meja (Словенія), за підтримки Zero Waste Alliance Ukraine та Europe Climate Foundation

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *