Відкритий лист свідомих бізнесів

Колективний лист-звернення до представників влади заради захисту інтересів європейських компаній, що впроваджують принципи циркулярної економіки та багаторазові системи.

Доброго дня, вас вітає громадська організація “Український альянс нуль відходів”

Звертаємося до вас як до представника свідомого українського бізнесу із пропозицією долучитися до міжнародної кампанії #WeChooseReuse* та проханням підписати відкритий колективний лист-звернення до представників влади, що має на меті захистити інтереси європейських компаній, що впроваджують у своїй діяльності принципи циркулярної економіки та багаторазові системи.

Наразі у Європі функціонують сотні підприємств, у бізнес-моделі яких закладені принципи кругової економіки та системи повторного використання. Ми раді, що такі бізнеси існують і в Україні. На жаль, як в українських так і у загальноєвропейських реаліях влада досі надає більше можливостей розвитку для компаній, які продовжують спеціалізуватися на виготовленні продукції одноразового використання й одноразового паковання, що часто є токсичними та несуть шкоду для навколишнього середовища, здоров’я та місцевої економіки. Змін у цій ситуації потребує не лише відповідальний бізнес, а й споживач, який стає все більш свідомим та вимогливим!

Ми переконані, що співпраця та взаємопідтримка між європейськими та українськими свідомими бізнесами є вкрай важливою. Влада країн співдружності, а також держав, які уклали Угоду про асоціацію з ЄС (Україна здійснила цей крок у 2017 році) повинні надавати гідні умови для розвитку сталого підприємництва.

Для того, аби долучитися до кампанії, будь ласка, ознайомтеся з відкритим листом, підпишіть його пройшовши за посиланням та поділіться цим листом із своїми однодумцями!

Наші спільні дії вкрай важливі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *