Вебінар «Кліматична стратегія закладів гостинності. Реалії та перспективи в Україні»

Проєкт з екологізації готельно-ресторанного бізнесу виходить на фінішну пряму. Вже 13 грудня відбудеться підсумковий вебінар. Приєднуйтеся!

На вебінарі «Кліматична стратегія закладів гостинності. Реалії та перспективи в Україні» ви дізнаєтесь про те, як реалізувалась практична частина проєкту в закладах Львова і познайомитеся з закладами-фіналістами: готель Premier Hotel Dnister, бар Sustainable Coctail bar «Sino Experimental», ресторан мексиканської кухні Taco Taco taqueria.

Початок — о 14:00 за Києвом.

Взяти участь можна онлайн з будь-якої точки світу!

Реєструйтеся, натиснувши на кнопку нижче.

Реєстрація

Заключний день реєстрації — 11 грудня. На вказану електронну пошту ви отримаєте посилання для підключення. Вебінар проводитиметься на платформі Zoom.

На вебінарі ви:

  • дізнаєтеся про морфологічний аналіз відходів закладів від ГО Zero Waste Lviv;
  • ознайомитесь з типовою кліматичною стратегією закладу гостинності;
  • побачите практичні кейси для HoReCa зі Словенії;
  • почуєте про досвід з вермікомпостування органічних відходів дя впровадження в HoReCa та ОСББ в Україні;
  • зможете надати або послухати зворотній зв’язок від гостей вебінару (міжнародних і українських експертів, представників влади, бізнесу, громадського сектору), обмінятися контактами для майбутньої співпраці.

Орієнтовно вебінар триватиме 2 години.

Запрошені гості (експерти):

  • Олександра Гагаріна, заступниця генерального директора Premier Hotel Dnister (м. Львів);
  • Лілія Тупичка, бартендер Sustainable Coctail bar «Sino Experimental» (м. Львів);
  • Василь Бабій, власник ресторану мексиканської кухні Taco Taco taqueria (м. Львів);
  • Ірина Миронова, виконавча директорка ГО Zero Waste Lviv;
  • Ana Golja, керівниця проєктів екологічної ГО Žmergo Association, Naval and History Museum of Croatian Littoral Rijeka (Хорватія), керівниця проєктів ГО Društvo Ekologi brez meja (Словенія);
  • Оксана Прохорова, голова правління ГО «Генеруюча Платформа Добробуд».

Організатори:

  • Ольга Машкова, кандидат географічних наук, доцент, голова ГО «Екологічні новини» (м. Херсон), представниця Zero Waste Alliance Ukraine, представниця Društvo Ekologi brez meja (Словенія);
  • Наталія Гаєцька, голова ІГ Mariupol Zero Waste (м. Маріуполь), представниця Zero Waste Alliance Ukraine.

Вебінар є одним із етапів проєкту «Впровадження принципів Zero Waste в готельно-ресторанному бізнесі України для його адаптації до вимог Паризької кліматичної угоди в умовах російського вторгнення». Проект реалізується ГО «Екологічні новини»(м. Херсон), ІГ Mariupol Zero Waste (м. Маріуполь), Društvo Ekologi brez meja (Словенія), за підтримки Zero Waste Alliance Ukraine, Zero Waste Lviv та Europe Climate Foundation. Термін проєкту липень-грудень 2022, за результатами проєкту можна слідкувати на сайті www.zerowaste.org.ua.

Якщо у вас виникають будь-які питання щодо проєкту, ви можете задати їх координаторкам:
Наталія Гаєцька – моб. +38(067)889-09-94, +38(093)803-82-07, e-mail: zhelnat@gmail.com
Ольга Машкова – моб. +38(095)277-03-60 (мессенджер telegram, viber, whatsup , Пн-Пт 09:00-18:00), e-mail: mashkovaolga28@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *