Стан Zero Waste міст 2021

Представляємо річний звіт «Стан Zero Waste міст 2021», який відзначає зусилля європейських міст на шляху до нульових відходів, демонструє лідерів, які стоять за цими успіхами, і надихає йти тим же шляхом.

Дивитись ЗВІТ

Ми знаємо, що історії мають силу змінити світ, і раді, що Україна також має власні приклади успіху на шляху до zero waste.

Звіт про стан муніципалітетів без відходів за 2021 рік був підготовлений, аби дати  джерело надій і натхнення для нашої спільної роботи. Ми розуміємо, що ці досягнення стали можливими завдяки нашим громадам, які втілюють в реальність модель існування міст без відходів.

В Україні це Львів та Люботин. Наш підхід працює на всьому європейському континенті: від Португалії до України та від Північної Німеччини до Південного Кіпру. Просто на наших очах рух zero waste не тільки набуває все більшої ваги, а й сприяє згуртованості місцевих громад.

Цей звіт створений програмою Zero Waste Cities у межах діяльності мережі Zero Waste Europe, які представлені в Україні Zero Waste Alliance. Сподіваємося, що він не тільки проінформує вас про ефективну політику скорочення відходів, а й наповнить вас вірою у zero wаste майбутнє вашої громади та нашої планети в цілому.

Щоб дізнаватись актуальні новини про українські zero waste міста-кандидати, підписуйтесь на наші соцмережі:

Zero waste Lviv

Kharkiv Zero waste

Zero waste society

Zero waste Alliance

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *