Фізична зустріч членів ZWAU!

Фізична зустріч команди ZWAU у Львові, що відбулася 18-20 липня, була насичена важливими моментами, надихаючими обговореннями та незабутніми спільними моментами.

Перший день, 18 липня, став стартом нашої події. Ми нарешті зібралися разом, щоб обмінятися досвідом та надихнути один одного. День був наповнений теплими зустрічами, спільними обговореннями та відвідуванням двох значущих локацій. Спочатку ми побували в ОСББ «Янева-23», де мешканці демонструють, як можна впроваджувати Zero Waste практики у повсякденному житті. Далі ми відвідали ГО «Тарілка», що бореться з харчовими відходами, і це нас дуже надихнуло. Враження цього дня були наповнені сміхом, натхненням та спільними мріями.

Другий день, 19 липня, був не менш активним. Ми продовжували працювати над розвитком Zero Waste ініціатив, ділилися досвідом та обговорювали ключові проєкти Альянсу. Представлення таких ініціатив, як Zero Waste Cities, LIFE та інші, дало нам ще більше мотивації. Після обіду в веганському кафе OMNOMNOM, ми відправилися на виїзну сесію до «Простору Розсадник», де провели вечір у теплій атмосфері, обговорюючи майбутні кроки.

Третій день, 20 липня, став завершальним акордом нашої зустрічі. Ми розпочали його з прогулянки Львовом, під час якої відвідали кафе «Єрусалим» та поспілкувалися з засновниками Lviv Smart Food. Після обіду ми вшанували пам’ять героїв на Марсовому полі, які віддали своє життя за нашу свободу. Ця хвилююча церемонія нагадала нам про важливість цінностей, заради яких ми працюємо. Завершився наш захід атмосферним прощальним вечором на Кайзервальді, де підбили підсумки зустрічі та накреслили плани на майбутнє.

Ці три дні стали важливим етапом для всієї команди ZWAU, об’єднавши нас ще більше навколо наших спільних цілей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *