Старт проєкту «Кращі практики управління біовідходами в малих громадах України»

Новий проєкт «Кращі практики управління біовідходами в малих громадах України», розпочатий нашими членами ГО Екологічні новини (м. Херсон) 

Цього разу наші колеги будуть тісно співпрацювати із 3 громадами України з населенням до 20 тисяч осіб:

📍Налагодять систему роздільного збору біовідходів з подальшим компостуванням в обраному муніципалітеті. Зокрема, встановлять та тестуватимуть 5 громадських компостерів на різних об’єктах критичної інфраструктури (навчальні заклади, лікарні тощо). Проведуть оцінку ефективності цієї системи. Тестуватимуть  інструменти для впровадження або покращення індивідуального компостування. Дякуємо за обладнання для реалізації цієї частини проєкту Zero Waste Europe.

📍Розроблять індивідуальні плани управління біовідходами для трьох малих громад України, відібраних через відкритий конкурс на основі заявок громад.

📍Ну і звісно ж ділитимуться результатами, тож запрошуємо слідкуйте за нашими анонсами, скоро буде оголошено конкурс для відбору громад у проєкт.

____________________
Проєкт «Кращі практики управління біовідходами в малих громадах України» реалізується ГО Екологічні новини (м. Херсон) за підтримки  Zero Waste Alliance Ukraine, Zero Waste Europe та Europe Climate Foundation, термін проєкту квітень-листопад 2024, за подальшим результатами можна слідкувати на нашому сайті.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *