Бренд-аудит відходів 2021: всесвітній звіт

Понад 11 000 волонтерів міжнародного руху Break Free From Plastic у 45 країнах на шести континентах зібрали та проаналізували 330 493 одиниць пластикових відходів, щоб виявити найпоширеніших забруднювачів. 25 жовтня було опубліковано звіт про результати Бренд-аудиту відходів у світі.

ТОП-забруднювачами пластиком у світі у 2021 році виявились корпорації: The Coca-Cola Company, PepsiCo, Unilever, Nestlé, Procter & Gamble, Mondelēz International, Philip Morris International, Danone, Mars Inc. та Colgate-Palmolive.

Зі звітом можна ознайомитись тут.

Бренд-аудит відходів — це ініціатива, яка включає в себе підрахунок та документування брендів, знайдених серед пластикових відходів, щоб допомогти ідентифікувати компанії, відповідальні за забруднення пластиком.

BFFP (#breakfreefromplastic) — це глобальний рух, що працює заради майбутнього, вільного від забруднення пластиком. Організації-члени BFFP поділяють спільні цінності охорони довкілля та соціальної справедливості та спільно працюють за допомогою цілісного підходу для здійснення системних змін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *